OŽENIO SE "PSIHO VUK", A OVAKVU SVADBU SIGURNO NIKADA NISTE VIDELI: Zbog mladinih reči svi dele snimak sa venčanja
Vuk i Mišel, Foto: INSTAGRAM/ VENTUS.LIGHT / SCREENSHOT

ČESTITAMO

OŽENIO SE "PSIHO VUK", A OVAKVU SVADBU SIGURNO NIKADA NISTE VIDELI: Zbog mladinih reči svi dele snimak sa venčanja

Dok je Vuk nosio viteški mač, mlada je imala lentu na kojoj je pisalo "Istrajnost"

Objavljeno:

Jedan od omiljenih učesnika kviza "Slagalica" Vuk Ristović iz Užica i njegova izabranica Mišel, venčali su se juče u gradu na Đetinji, a zbog načina na koji su mladenci ušli u salu sa zvanicama, kao i njegovi nastupi u kvizovima, i ovaj snimak je postao hit na mrežama.

Vuk Ristović, psiholog iz Užica, osvojio je srca svih onih koji redovno prate kviz "Slagalica", ali i korisnika društvenih mreža i to upravo zbog MIšel pre godinu dana. Tom prilikom on je nakon poraza dostojanstveno i viteški čestitao drugom takmičaru na borbi, ali i iskoristio priliku da pozdravi tadašnju ženu, a danas suprugu.

- Prvo da čestitam takmičaru, vrhunski takmičar, vrhunska partija, kao i prethodna. Želeo bih da pozdravim porodicu, prijatelje, a posebno devojku Mišel. Dok se Pariz ne istopi u Seni. Eto, rekla mi je da to kažem - rekao je Vuk tom prilikom u "Slagalici" kroz smeh, dodavši da gledaoci zaprate njegov Jutjub kanal "Psiho vuk".

Viteštvo, balski ples i borba za ruku dragane

Ljubav i skladnost između njega i Mišel je juče krunisana, a mudri "Era" je i ovom prilikom pokazao svoje viteštvo i to doslovno. Naime, nakon crkvenog venčanja, tokom ulaska u salu sa gostima, usledila je "borba za njegovu draganu", što je oduševilo prisutne.

Dok je Vuk nosio viteški mač, mlada je imala lentu na kojoj je pisalo "Istrajnost". Ovo je samo jedna od osobina koje će, kako je voditeljka programa na venčanju rekla, uneti u brak.

Vuk Ristović
foto: INSTAGRAM/ VENTUS.LIGHT / SCREENSHOT

Mlada i deveruša nosile poruke na lentama

Nakon toga su se ređale poruka sa lenti deveruša te su se videle i sledeće osobine: lepota, postojnost, velikodušnost, čast.

Za njima su došli vitezovi i "borba" je mogla da počne. Naime, "kako je mlada bila u nevolji", Vuk je morao da brani njenu čast, te je junački krenuo u bitku koju je na kraju i izvojevao.

Posle toga je usledio i ples, baš nakon nekada na dvorovima širom Evrope.

Vuk Ristović
foto: INSTAGRAM/ VENTUS.LIGHT / SCREENSHOT

"Dok se Pariz ne istopi u Seni"

Međutim, spektaklu ni tu nije bio kraj, pošto su se Vuk i Mišel presvukli i pred goste ovaj put došli u maskirnom printu. Na kraju oni su pročitali i svoje bračne zavete, a prva je bila Mišel.

"Ništa nije ni bliže ni draže od momenta kada si ušao u moj život. U ime dobre volje, moje odanosti i beskonačne ljubavi prema tebi, pokloniću ti jedan poljubac koji će ti u najvećoj mogućoj meri pokazati sva moja obećanja i sve zavete. Dok se Pariz ne istopi u Seni", rekla je ona, nakon čega je usledio ples i to u ritmu jednog od hitova benda "Zabranjeno pušenje".

Bonus video:

00:12

ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE

(Espreso / Blic / Stevica Rajčetić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.